Dăruiesc ziua mea pentru c@rte în sate! ❤️

 

Maria-Cornelia Prodan Asociatia Eu, Tu si Ei

100% Complete
500 RON
Donations raised
500 RON
Target
3
Donations
I want to donate!

9 iulie 2020... Ziua în care împlinesc 18 ani, vârsta maturității, vârsta la care vreau să fac și mai mult bine în comunitatea din care fac parte. În cei 18 ani am învățat foarte multe lucruri importante de la oameni speciali. 


Anul acesta doresc să-mi ofer ziua de naștere, să o donez cărți de povești și jocuri copiilor dragi din proiectul c@rte în sate, derulat de Asociația Eu, tu și ei. Este proiectul în care cred și unde îmi desfășor activitatea de povestașă, promovând cartea, cititul, cultura scrisă.


De ziua mea, dăruiește și tu c@rte în sate! Te rog să mă ajuți să am un majorat de neuitat și să faci o donație proiectului de voluntariat în care cred și pe care vreau să-l creștem împreună. 

Eu tu, noi, Împreună facem lumea mai bună! 


Read the story below or recommend this campaign to your friends.

in benefit of

Asociația “Eu, tu și ei” Focșani este o organizație independentă ale cărei proiecte sunt dedicate în special copiilor și tinerilor pe care îi încurajăm să devină o voce în comunitate.

Punând într-o valiză la început cărțile din biblioteca personală în 2016 am început să colindăm satele mici de la munte pentru a citi împreună cu copiii în cadrul unor ateliere recreative și pentru a le oferi cărțile de care au atâta nevoie. 

Vine ziua ta. Este momentul în care ești în centrul atenției prietenilor, cunoscuților, familiei. Toata lumea te întreabă ce iți dorești să primești cadou, dar tu știi că ai tot ce îți trebuie și că nu îți dorești decât să fii aproape de cei dragi și să împarți cu ei bucuria și voia bună. Și, când se întâmplă așa, îți dai seama că acesta este, poate, cel mai fr

 

3 Donations

La multi ani, Maria! You're doing such a great thing! Keep up spreading the joy of reading.
10 Jul 2020

Din partea voluntarilor-povestași

100 RON
Sînziana Iulia Andra Barbu Rebeca Silvia Doru Sava Ana Lacatus Robert Alexandra Maciuca Bianca Neagu Andra Saragea
09 Jul 2020

(Super)Povestaș

150 RON
La mulți ani minunați, Maria, și mult succes pe mai departe în viață! Ești un om cu adevărat special și îți mulțumesc pentru bucurie și implicare, pentru tot ce ai dăruit proiectului c@rte în sate. Nu lăsa greutățile vieții să te întristeze prea mult și ține fruntea sus indiferent de obstacole. Te iubim mult! #TotulVaFiBine
03 Jul 2020