Maria-Cornelia Prodan - Asociatia Eu, Tu si Ei

Dăruiesc ziua mea pentru c@rte în sate! ❤️

500 RON Donatii stranse
500 RON Target
3 Donatii
Vreau sa fac o donatie!

9 iulie 2020... Ziua în care împlinesc 18 ani, vârsta maturității, vârsta la care vreau să fac și mai mult bine în comunitatea din care fac parte. În cei 18 ani am învățat foarte multe lucruri importante de la oameni speciali.

Anul acesta doresc să-mi ofer ziua de naștere, să o donez cărți de povești și jocuri copiilor dragi din proiectul c@rte în sate, derulat de Asociația Eu, tu și ei. Este proiectul în care cred și unde îmi desfășor activitatea de povestașă, promovând cartea, cititul, cultura scrisă.

De ziua mea, dăruiește și tu c@rte în sate! Te rog să mă ajuți să am un majorat de neuitat și să faci o donație proiectului de voluntariat în care cred și pe care vreau să-l creștem împreună.

Eu tu, noi, Împreună facem lumea mai bună!

Recomandă-le prietenilor această campanie.

in beneficiul

Asociatia Eu, Tu si Ei

Asociația “Eu, tu și ei” Focșani este o organizație independentă ale cărei proiecte sunt dedicate în special copiilor și tinerilor pe care îi încurajăm să devină o voce în comunitate.

Valiza care duce c@rte în sate

Punând într-o valiză la început cărțile din biblioteca personală în 2016 am început să colindăm satele mici de la munte pentru a citi împreună cu copiii în cadrul unor ateliere recreative și pentru a le oferi cărțile de care au atâta nevoie.

3 Donatii

La multi ani, Maria! You're doing such a great thing! Keep up spreading the joy of reading.
10 Jul 2020

Din partea voluntarilor-povestași

Sînziana Iulia Andra Barbu Rebeca Silvia Doru Sava Ana Lacatus Robert Alexandra Maciuca Bianca Neagu Andra Saragea
09 Jul 2020