Dăruim cărți și ciocolată copiilor din Nistorești

 

Silvia Nichita Asociatia Eu, Tu si Ei

37.5% Complete
375 RON
Donations raised
1,000 RON
Target
4
Donations
I want to donate!

❤️Anii care trec peste noi ne schimbă și schimbă și modul în care celebrăm. Timpul ne sculptează viețile în diferite forme, culori și lasă în urma noastră amintiri. Pierdem oameni dragi iar în viețile noastre intră alți oameni pe care îi îndrăgim și care ne ajută să mergem mai departe până când vom deveni noi înșine amintiri.

❤️ Pe 3 iunie împlinesc 46 de ani dintre care ultimii cinci i-am petrecut cu Echipa c@rte în sate, alături de micii mei #SchimbăLume cu care am străbătut multe sate cu Caravana noastră de lectură pentru copiii din sate. c@rte în sate a fost pentru mine darul acestor ani. Sunt profund recunoascătoare pentru tot ce am primit, pentru oamenii care mi-au atins inima în atât de multe moduri, pentru toți prietenii, susținătorii și voluntarii care mi-au fost alături și împreună cu care am bucurat mii de copiii cu cărți și povești. Dar mai ales pentru miile de îmbrățișări primite de la copii. Am învățat împreună că cel mai important pe acest pământ este să dăruiești, să devii “un om bun” și să dai înapoi ceva comunității în care te-ai format.

❤️ Anul acesta îmi voi petrece ziua e 3 iunie alături de copiii din satul Nistorești. Am pregătit valiza cu cărți de povești și voi porni de dimineață la drum către frumoasa comună de la poalele Carpaţilor Curburii acolo unde mă așteaptă nerăbdători 50 de copii. Alți 27 de prichindei din satul Herăstrău sunt nerăbdători să cunoască Echipa lui Cărțilă. Special pentru ei și pentru colegii lor am început să punem cărți bune pe rafturile unei noi biblioteci pe care copiii au cerut-o insistent prin scrisorile trimise către echipa #CarteÎnSate.

La Nistorești vom organiza o tabără de lectură în această vară, cu "cărți vii", bibliotecă mobilă, jocuri în aer liber, povești, muzică și multă distrație pentru prichindei. Și tu poți fi parte din această poveste despre generozitate, speranță și mai ales despre viitor. Așadar, în loc să îmi faci mie un cadou, donează astăzi banii către proiectul meu de suflet c@rte în sate iar aceștia vor fi folosiți pentru activitățile de lectură și literație cu copiii de la poatele muntelui. Nu contează suma, contează gestul tău! Vom dărui împreună nu doar bani ci și timp, energie și puțin din ceea ce alții ne-au ajutat și pe noi să devenim.

În loc de flori, dăruim împreună cărți și ciocolată copiilor din Nistorești! ❤️

Important!!! Cei care vor sprijini această strângere de fonduri vor primi în dar șansa de a veni cu noi în următoarea deplasare a caravanei de lectură sau de a se implica în organizarea taberei de lectură.

Îți mulțumesc pentru că ești alături de mine și, dacă îți place ideea, îți poți dărui și tu ziua de naștere ori de nume pe Galantom.

Promit că inima ta va începe să cânte. ❤️

#NimeniNuADevenitSăracDăruind

 

 


Read the story below or recommend this campaign to your friends.

in benefit of

Asociația “Eu, tu și ei” Focșani este o organizație independentă ale cărei proiecte sunt dedicate în special copiilor și tinerilor pe care îi încurajăm să devină o voce în comunitate.

Punând într-o valiză la început cărțile din biblioteca personală în 2016 am început să colindăm satele mici de la munte pentru a citi împreună cu copiii în cadrul unor ateliere recreative și pentru a le oferi cărțile de care au atâta nevoie. 

Vine ziua ta. Este momentul în care ești în centrul atenției prietenilor, cunoscuților, familiei. Toata lumea te întreabă ce iți dorești să primești cadou, dar tu știi că ai tot ce îți trebuie și că nu îți dorești decât să fii aproape de cei dragi și să împarți cu ei bucuria și voia bună. Și, când se întâmplă așa, îți dai seama că acesta este, poate, cel mai fr

 

4 Donations

La mulți ani frumoși!

50 RON
03 Jun 2022
La mulți ani și cât mai multe bucurii pentru copii!
03 Jun 2022
03 Jun 2022
La mulți ani , Draga mea , Om bun și minunat ! Ești o Inspirație și un exemplu de #schimbălumeînbine și un #aducătordelumină pentru oamenii care au prilejul să te cunoască . Te imbratisez cu iubire ❤️❤️❤️
03 Jun 2022